Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΕΡΕΤΡΙΑ 4-0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ντούρμα που πέτυχε δύο γκολ και τον Σπύρο Αργύρη ο οποίος ήταν σε μεγάλα κέφια η ομάδα μας κατάφερε και έκανε τυπική διαδικασία το τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλων Ερέτριας καθώς επικράτησε με 4-0. Μόλις στο 16ό δευτερόλεπτο του αγώνα ο Πέτρος Σταματούκος βρήκε τον Ντούρμα στην πλάτη της άμυνας της Ερέτριας ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 ενώ με την συμπλήρωση 27 λεπτών αγώνα ο Αργύρης με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0 μέσα σε ξέφρενους πανυγηρισμούς από τους συμπαίκτες του φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρών στο παιχνίδι. Στο 60' και μετά από μια γρήγορη εναλλαγή της μπάλας ο Αργύρης ξέφυγε από την επίβλεψη της άμυνας της Ερέτριας πλάσαρε τον Τόρα ο οποίος βρήκε την μπάλα αλλά ο Ντούρμας που παραμόνευε έκανε από κοντά το 3-0. Τρια λεπτά αργότερα ο Ντούρμας με ένα σλάλομ απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με βολίδα άγγιξε το 4-0 αλλά ο Τόρα έπεσε στην γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ. Η ομάδα μας συνέχισε την πίεση και πέτυχε και τέταρτο γκολ με αυτογκολ της φιλοξενούμενης ομάδας μετά από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Αποστόλου.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Μωραίτης Χ., Ξουρής Δ., Ξουρής Ν., Βέσελι, Σταματούκος Ευ., Σταματούκος Π, Ντούρμας, Αποστόλου, Αργύρης(87' Μωραίτης Θ.), Πάττας(63' Κιούσης Δ.), Κιούσης Α.

1 σχόλιο:

  1. Η Χαρά Βέρρα, ξεσήκωσε χθες βράδυ το κοινό της στο Γυμνό της Εύβοιας http://evia--halkida.blogspot.gr/2012/07/blog-post_07.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή