Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ο φύλακας-άγγελος της φετινής πορείας, Χρήστος Μωραΐτης

            Γεννημένος στις  10 Οκτωβρίου του 1986 και γέννημα-θρέμα του Όλυμπου Γυμνού, ο Χρήστος Μωραΐτης διανύει φέτος την καλύτερη σεζόν του με την φανέλα της ομάδας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
           Αν και πριν από μερικά χρόνια είχε διωχθεί από την ομάδα, πέρσι το καλοκαίρι επέστρεψε στην δράση με σκοπό να βοηθήσει ξανά .Ο προπονητής της ομάδας Σπ. Σταματούκος είχε δύο πάρα πολύ ποιοτικές λύσεις κάτω απ’ τα γκολπόστ  ωστόσο φανέλα βασικού την περσινή σεζόν πήρε ο Μπασινάς. Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω δούλεψε κατά την διάρκεια της χρονιάς και δικαιώθηκε. Με τις πολύ καλές εμφανίσεις ο πιτσιρίκάς του Όλυμπου πήρε μεταγραφή και πλέον ο Μωραΐτης θα ξεκινούσε από θέση ισχύος για το Νο1. την φετινή σεζόν. Πολλοί είχαν αμφιβολίες για το αν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει, αλλά γρήγορα όλοι διαψεύστηκαν. Πολύ καλή συνεργασία με την άμυνα του και με ορισμένες εκπληκτικές επεμβάσεις σε κρίσιμα παιχνίδια έχει συμβάλει κατά πολύ στο να βρίσκεται η ομάδα στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας αλλά και στην διατήρηση του αήττητου σερί της.
           Πέρσι αγωνίστηκε σε μόλις 8 αγώνες συγκεκριμένα με ΑΕΧ, Αρτάκη, Ολυμπιακό, Προκόπι, Προποντίδα, και Άγιο Νικόλαο στο πρωτάθλημα ενώ στο κύπελλο αγωνίσθηκε στα ματς με ΑΟ Λουκισίων και ΑΠΚΟ Δροσιάς. Φέτος μετρά ήδη 10 συμμετοχές σίγουρα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου